кαηку ƒσяυм
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

кαηку ƒσяυм

кαηкуlєяιη вυlυşмα ησктαѕı

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

komik yaşanmış diyaloglar

YazarMesaj
AdмiηisTяαToя
•кαηку Lєαdєя•
•кαηку Lєαdєя•
AdмiηisTяαToя

Erkek Mesaj Sayısı : 174
Ruh Hali : komik yaşanmış diyaloglar Uykulu11

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
komik yaşanmış diyaloglar Left_bar_bleue999999/99999komik yaşanmış diyaloglar Empty_bar_bleue  (999999/99999)
Aktiflik:
komik yaşanmış diyaloglar Left_bar_bleue999999/99999komik yaşanmış diyaloglar Empty_bar_bleue  (999999/99999)
Güçlülük:

komik yaşanmış diyaloglar Empty
MesajKonu: komik yaşanmış diyaloglar   komik yaşanmış diyaloglar Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 6:37 pm

(alintidir Ben Okudum Çok GÜldÜm Sİzİnlede PaylaŞmak İstedİm.bunlar YaŞanmiŞ Dİaloglar ÖzellİĞİ Zaten Burda Bunlar Daha Önceden Verİlmedİ Dİe Bİlİyorum EĞer VerİlmİŞse Şİmdİden ÖzÜr Dİlerİm)

-İyİ GÜnler Kredİ Karti BaŞvurunuz İÇİn AramiŞtim Sİzİ... - Tabİ Buyrun.. - MesleĞİnİz Nedİr Acaba? - Hayat Kadini... - ... Özel SektÖr Yaziyorum Ben... - O Da Olur!...

İyİ GÜnler, Nasil Yardimci Olabİlİrİm? - Para Çekemİyorum Ben... - Şİfrenİzİ YanliŞ GİrİyormuŞsunuz Ahmet Bey!... - Şİfre Mİ? Benİm Şİfrem Hep Aynidir, İstanbul'un KurtuluŞu... - LÜtfen, Bana Şİfreyİ SÖylemeyİn Efendİm. - Hah, Tamam Hatirladim, 1956!!! - Efendİm O İstanbul'un KurtuluŞu DeĞİl Ama... - Yaaaa!... KaÇti İstanbul'un KurtuluŞu? - Efendİm Ben Malesef SÖyleyemem Bunu Sİze. - Nİye Sen De Mİ Bİlmİyosun?... - Bİlİyorum, Ama GÜvenlİk AÇisindan Benİm Şİfreyİ Bİlmemem Gerekİyor. - Ben Sana Şİfreyİ Sormuyorum Kİ!... İstanbul'un KurtuluŞunu Soruyorum. - Evet, Ama... ???!!!

- Alo Ben Ahmet, Ya Benİm Bu Prİnter ÇaliŞmiyor!... -wİndows'ta Mi ÇaliŞiyor? - Evet - Bİlgİsayar Prİnteri GÖrÜyor Mu Ahmet Bey? - Evet, KarŞi KarŞiyalar!...

-gÜvenlİĞİnİz İÇİn Bİr KaÇ Soru Sormam Gerekİyor. -doĞum Yerİnİz? - Erzurum... - DoĞum Tarİhİnİz? - 23 Ocak 1957 - Annenİzİn Evlenmeden Öncekİ Soyadi? - Anami KariŞtirma Bu İŞe

-gÜnÜn GetİrmİŞ OlduĞu Yorgunluk Ve Dayinilmaz Çene AĞrilari Sonucunda ''Şu GÜn Bİtse De Gİtsek Yeter'' Dİyen Bİr MÜŞterİ Temsİlcİsİnİn AldiĞi ÇaĞriyi Bİr An Önce İŞİnİ Halledİp BaŞindan SaĞmak İÇİn Hizli Ve Serİ KonuŞayim Derken Aralarinda GeÇen KonuŞma... - İyİ GÜnler Şİmdİ Sİze GÜvenlİĞİnİz İÇİn Bİr KaÇ Soru Sormaliyim - Tabİİ - Annenİzİn Son Kullanma Tarİhİ - Heee Efendİm - Beyfendİ Pardon Annenİzİn Kizlik Soyadi Ve Kartinizin Son Kullanm Tarİhİ Olacakti - Çok Çok ÖzÜr Dİlerİm .

- Temsİlcİ : Mezun Oldugunuz İlkokulunuzun Adİnİ Alabİlİr Mİyİm? - MÜsterİ : Nerden Ögrendİnİz İlkokul Mezunu Oldugumuzu?

- Temsİlcİ : Evlİ Mİsİnİz ? - MÜsterİ : Hayİr MÜzmİn Bekarİm. Aman Evladİm Sen Sen Ol Sakİn Evlenmeyecegİm Deme. Bak GÜzel Bİr İsİn Varmİs,bankada Bİrİnİ Ayarla Yasİn GeÇmeden Bİr An Önce Evlen. Sonra Bİzİm Gİbİ Tursunu Kurmasİnlar. Abla Nasİhatİ !!!
http://kanky-forum.forummum.com

komik yaşanmış diyaloglar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Komik Resimler(Hepsi Sedat Abiden:D)Cok Komik Atla İçeri
» bi komik diyalogta benden...