кαηку ƒσяυм
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

кαηку ƒσяυм

кαηкуlєяιη вυlυşмα ησктαѕı

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!!

2 posters
YazarMesaj
AdмiηisTяαToя
•кαηку Lєαdєя•
•кαηку Lєαdєя•
AdмiηisTяαToя

Erkek Mesaj Sayısı : 174
Ruh Hali : (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Uykulu11

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Left_bar_bleue999999/99999(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Empty_bar_bleue  (999999/99999)
Aktiflik:
(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Left_bar_bleue999999/99999(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Empty_bar_bleue  (999999/99999)
Güçlülük:

(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Empty
MesajKonu: (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!!   (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Icon_minitimePtsi Kas. 24, 2008 6:48 pm

Evet arkadaşlar öncelikle şunu söyliyim kimse olmuyor yada palavra bunlar demesin çünkü ben yapıcağım kadar yaptım şimdi sıra sizde!!! Akara'da oynayanlar tanır beni nick den diyer serverlarda da yapan varmı durum aynımı bilmiyorum ama akarada trina çoğaldı sc valkhire armor helmet çoğaldı sebebi ise bunun trade hack in olması. Nasıl oluyor diceksiniz hemen anlatayım sizi daha fazla sabırsızlandırmadan. Arkadaşlar şu an akara da her merchantta kesin ya valkhire ya sc yada trina var olmayan yoq (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Biggrin sebebi ben bu yöntemle trina sc valkhire armor helmet çekip 30-40m den dağıttım piyasaya 20m den trina dağıttım tabiki başka charımla nickten tanıyanlar sussun pls.... dağıttığım charın isminide veririm inanmayanlar için TheFataLNighT bu chardan akarada oynayanlar kesinlikle ya tirina ya sc yada valkhire almıştır piyasanın %70 altında indirimli olarak (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Smile neyse artık konuya geçiyorummmm...

Öncelikle hf bi kxp lazım sonra hf kxp ta gelen tradeyi kabul et reddet bölümünde ne kadar tic atılcak yer varsa işaretleyin party trade combat ne varsa işaretleyin bot başlamış bi şekilde iken moradonda birine trade atın sonra karşınızdaki kişi kabul etcek haliyle sizde 1m koyun basın ok a tabiki kim olsa karşınızda oda basar ok a sonra olay biter burda karşınızda ki kurban trade ok a bastığı anda olay bitmiştir bundan sonra yapmanız gereken PUS a girmeniz ve sc leri çekmeniz biraz konuyu aç diceksiniz şimdi şöyle anlatayım bu hf trade anında charları bir birine sokuyor nasıl oldunu yazılımsal yada donanımsal bilmiyorum ama oluyor charların k2 deki bazı şeyleri değişiyor sizin PUS nizde sadece 1 tane sc çekicek kadar cash olsun yeterli bu şekilde tradeyle birine bişey verdikten sonra siz kendi PUS nizi açıp baktınızda sizin cashleriniz görünür ama sizin cashiniz bittiği halde sc çekmeye devam edebiliyorsunuz taki trade attınız adamdaki chaslerde bitene kadar...!!! eksilen cashler kurbanın karşıdaki kişinin ama itemler sizin inv. e geliyor. şimdide bu şekilde charları karıştırıp bir birlerinin inn lerini açtıra bilirmiyim diye uğraşıyorum buda olursa güzel olcak (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Biggrin arkadaşlar şimdiye kadar kimsenin adam gibi bişeyi paylaştını görmedim benim ilk bulduğum keşfettiğim bi dupe bug neyse artık ve aklıma geldiniz an paylaştım işte bende bulalı 5-6 gün oldum zaten (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Smile bu yöntemi geliştiren yada farklı bişeyler bulan arkadaşlar paylaşıma devam ederseniz çok sevinirim!!!

İNANMAYANA SSLİ KAPAK...
YAPAMAZSANİZ SORUN SİZDE...
http://www.resimupload.com/ds304345835_www.html
http://kanky-forum.forummum.com
נσкєя
•кαηку Lєαdєя•
•кαηку Lєαdєя•
נσкєя

Erkek Mesaj Sayısı : 63
Ruh Hali : (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Kizgin10

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Left_bar_bleue2000/0(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Empty_bar_bleue  (2000/0)
Aktiflik:
(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Left_bar_bleue2000/0(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Empty_bar_bleue  (2000/0)
Güçlülük:

MesajKonu: Geri: (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!!   (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 6:42 pm

vy o da ne Very Happy
AdмiηisTяαToя
•кαηку Lєαdєя•
•кαηку Lєαdєя•
AdмiηisTяαToя

Erkek Mesaj Sayısı : 174
Ruh Hali : (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Uykulu11

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Aktiflik:
Güçlülük:

MesajKonu: Geri: (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!!   (yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!! Icon_minitimeÇarş. Kas. 26, 2008 6:54 pm

item kopyalama....
http://kanky-forum.forummum.com

(yeni SS eklendi)!!!işte karşınızda trade hack !!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İşte GTA San Andreas TÜRKİYE Modu...!!!