кαηку ƒσяυм
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

кαηку ƒσяυм

кαηкуlєяιη вυlυşмα ησктαѕı

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Koptum Yaw Batman xD

YazarMesaj
AdмiηisTяαToя
•кαηку Lєαdєя•
•кαηку Lєαdєя•
AdмiηisTяαToя

Erkek Mesaj Sayısı : 174
Ruh Hali : Koptum Yaw Batman xD Uykulu11

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Koptum Yaw Batman xD Left_bar_bleue999999/99999Koptum Yaw Batman xD Empty_bar_bleue  (999999/99999)
Aktiflik:
Koptum Yaw Batman xD Left_bar_bleue999999/99999Koptum Yaw Batman xD Empty_bar_bleue  (999999/99999)
Güçlülük:

Koptum Yaw Batman xD Empty
MesajKonu: Koptum Yaw Batman xD   Koptum Yaw Batman xD Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 6:52 pm

Batman, 'Batman' filmine karşı

BATMAN Belediye Başkanı DTP'li Hüseyin Kalkan, dünya gişe rekorları kıran 'Batman' filminin yönetmeni Christopher Nolan'a, Batman şehrinin adını izinsiz kullandıkları gerekçesiyle dava açmaya hazırlanıyor. Kalkan, "Davayı önümüzdeki süreçte filmin çekildiği ABD'de açmayı planlıyoruz" dedi.

ABD'li yönetmen Christopher Nolan'ın yaptığı 'Batman' filminin adının Batman şehrine ait olduğunu ve isim hakkının da kendilerinin olduğunu savunan Başkan Kalkan, konuyla ilgili hukukçuların çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Kalkan, şunları söyledi:

"3 yıl önce Yılmaz Güney Sinema Salonu'nu açarken, dünyada gişe rekoru kıran Batman filmiyle açmayı planlıyorduk. Fakat sinemanın adı Yılmaz Güney olduğundan usta oyuncunun filmiyle sinemamız açıldı. Dünyada bir tek Batman var. ABD'li film yapımcıları ilimizin adını bizden habersiz filmlerine yansıtmışlar. Batman'ın adını kullananlardan davacıyız. Bu davayı gerekirse de ABD'de de açacağız."

DHA

ALLAH AKIL FİKİR VERSİN
http://kanky-forum.forummum.com

Koptum Yaw Batman xD
1 sayfadaki 1 sayfası